El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, durant la seva intervenció en l'acte de celebració de l'aniversari del diari econòmic "Expansión" (EFE)

Sánchez recuperarà les jubilacions forçoses i simplificarà els contractes laborals

El president del govern espanyol també ha anunciat la creació d'una autoritat financera i el foment de les energies renovables
Redacció Actualitzat

El govern espanyol aprovarà en les pròximes setmanes la recuperació de les jubilacions forçoses per edat, en el marc dels convenis col·lectius.

També hi haurà un registre obligatori de les hores extra que fan els treballadors, per evitar abusos.

Aquestes dues mesures formen part d'un paquet de reformes de la legislació laboral que el govern presidit per Pedro Sánchez vol aprovar abans que s'acabi l'any i que ha anunciat en la celebració de l'aniversari del diari "Expansión".

 

Entre altres qüestions, Sánchez també vol reduir dràsticament les modalitats de contractació i deixar-les en tres: contracte indefinit, contracte temporal i contracte de formació.

A banda de reformar la legislació laboral, el president del govern espanyol també prepara mesures dins els sectors financer i energètic.

En concret, es crearà l'Autoritat Nacional d'Estabilitat Financera i s'aprovarà una nova llei de canvi climàtic, que augmenti el pes de les energies renovables i fomenti l'autoconsum.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut