Lluís Salvadó, en una compareixença en la comissió d'Economia i Hisenda del Parlament el febrer del 2017

Salvadó lamenta quedar com un "miserable masclista" després de 30 anys de militància

El diputat d'ERC denuncia que fa més d'un any que està sotmès "a una pressió brutal pels poders d'un Estat disposat a tot"
Redacció Actualitzat
TEMA:
Govern empresonat

El diputat d'ERC Lluís Salvadó, al centre de la polèmica des de divendres per la filtració d'una conversa privada, ha assegurat en una publicació al seu Facebook que no sap què decidirà fer les "properes hores", però sosté que, com sempre, estarà a disposició "del que consideri el seu partit".

Salvadó demana disculpes "a totes les dones i homes que s'han sentit ofesos i decebuts", especialment a la seva "família d'ERC", per una conversa "del tot improcedent i descontextualitzada". Qualifica la conversa d'anècdota molt desafortunada "que no passa de ser un bolet aïllat".

Explica que la conversa telefònica que es va filtrar a la premsa va ser amb un amic el juliol passat. Diu que va ser "menys d'un minut del tot improcedent" i considera que ha estat "descontextualitzada" i filtrada "de forma ben precisa l'endemà del 8 de març":

 

 

En aquest sentit, lamenta que després de 30 anys de "militància activíssima en els valors republicans" i de lluita "contra totes les discriminacions" hagi de passar per un "miserable masclista".

Denuncia que fa més d'un any que està sotmès "a una pressió brutal pels poders d'un Estat disposat a tot: seguiments, escoltes, interrogatoris, detencions, previsions d'acabar a la presó, filtracions a la premsa "amiga" constants..." Però diu que "tenir l'Oriol a la presó" d'Estremera l'obliga moralment a resistir.

 

ARXIVAT A:
Govern empresonat Article 155
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut