"Roma" Spirit Awards ( Reuters)

"Roma", millor pel·lícula internacional als Spirit Awards 24 hores abans dels Oscars

Glenn Close ha guanyat l'Spirit a millor actriu per la seva interpretació a "La buena esposa"
Redacció Actualitzat
TEMA:
Cinema

"Roma" guanya el premi a millor pel·lícula internacional als Spirit Awards de cinema independent 24 hores abans dels Oscars. El premi a millor pel·lícula ha estat per a "El blues de Beale Street".

La cinta "El blues de Bale Street", una història d'injustícia racial, també s'ha emportat els premis de millor director, per a Barry Jenkins, i millor actriu secundària, per a Regina King

"Roma" competia a la mateixa categoria amb "Burning", "La favorita", "Happy as Lazaro" i "Un asunto de familia". La pel·lícula mexicana d'Alfonso Cuarón és una de les favorites als Oscars amb 10 nominacions.

Alfonso Cuarón recull el premi aquest dissabte a Santa Monica, Califòrnia (Reuters)

Cuarón ha donat les gràcies a les tres dones que l'han acompanyat a la gala dels Spirit, les actrius Yalitza Aparicio, Marina de Tavira i Nancy García, i ha destacat que aviat no caldrà separar les categories de millor pel·lícula internacional i millor pel·lícula:

"Sóc optimita, crec que ara mateix estem en un moment de major diversitat en el cinema. I penso que aquesta gran diversitat molt aviat farà aquesta categoria irrellevant."

 

Yalitza Aparicio i Javier Bardem als Spirit Awards (Reuters)

La mexicana Yalitza Aparicio i Javier Bardem han presentat el premi a millor actriu que ha guanyat Glenn Close per la seva interpretació a "La buena esposa".

Glenn Close i el seu gos "Pip" (Reuters)

Close ha estat una de les protagonistes de la nit quan ha pujat a recollir el premi amb el seu gos Pip, que de seguida ha triomfat a la xarxa.

Ethan Hawke ha guanyat el premi a millor actor pel seu paper a "El reverendo".

ARXIVAT A:
Cinema Premis Oscars
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut