Pugen a cinc els investigats per la mort d'una nena a la piscina de Ripoll

Els cinc investigats no declararan fins al proper 14 de juny
Redacció Actualitzat

S'amplia a cinc les persones investigades per la mort d'una nena de 4 anys a la piscina municipal de Ripoll el 19 de maig. Són el director i 4 monitores de la piscina.

Els Mossos d'Esquadra van tancar l'atestat acusant d'homicidi imprudent el responsable de les instal·lacions i una de les monitores socorristes, que havien de declarar avui als jutjats, però, per esclarir els fets, el jutge ha resolt investigar tres persones més.

Els cinc investigats no declararan fins al 14 de juny, després que avui s'hagin ajornat les declaracions.

La família no busca "venjança" sinó saber què va passar

La família de la nena apunta a una "negligència clara" i s'ha personat com a acusació particular. A les deu del matí, han arribat al jutjat acompanyats dels advocats Carles Monguilod i José María Fuster-Fabra. "No és una venjança, el que els pares volen és saber exactament què va passar i per què va morir una nena que no hauria d'haver mort", han explicat els lletrats.

L'autòpsia va confirmar que la menor va morir ofegada i va descartar que hagués patit qualsevol altra afectació a l'aigua.

La nena havia anat a la piscina amb els companys de classe de l'escola Pirineus de Campdevànol per fer una sessió del curs de natació d'educació infantil. En el moment del succés, fins a nou persones, entre professors i socorristes, vigilaven l'activitat dels nens.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut