Tom Cruise interpretant Pete Maverick a la nova "Top Gun"

Primeres imatges del retorn de Tom Cruise com a Maverick a "Top Gun", 33 anys després

"És una carta d'amor a l'aviació", així explica Tom Cruise el per què de la seqüela de "Top Gun", 33 anys després
Redacció Actualitzat
TEMA:
Cinema

Han passat 33 anys de l'estrena de "Top Gun", però el mite de Pete Maverick no ha mort. Tom Cruise tornarà a interpretar l'intrèpid pilot en l'esperada - i nostàlgica - seqüela de la pel·lícula dels anys 80 del segle passat.

Per a l'estrena encara haurem d'esperar un any, però aquest divendres s'ha pogut tornar a veure l'actor amb la icònica jaqueta de pell del personatge de Maverick, un pilot de caça de l'exèrcit dels Estats Units.

 

A la primera pel·lícula vam veure Cruise entrenant per ser pilot, i ara el veurem a tocar de la jubilació. L'actor ha reconegut que el film és "una carta d'amor a l'aviació:

"Em preguntaven constantment 'quan en faràs una altra?'. Bé, heu estat molt pacients amb mi, i ja sentia que era la meva obligació. És una carta d'amor a l'aviació"

Val Kilmer repeteix com a rival de Tom Cruise en un repartiment que es completa amb Ed Harris i Jennifer Connelly.

"Top Gun", dirigida per Tony Scott, va ser la pel·lícula que va llançar definitivament a la fama Tom Cruise, que llavors tenia 24 anys. Va ser la pel·lícula líder de taquilla aquell 1986 i va guanyar un Oscar pel tema "Take my breath away":

ARXIVAT A:
Cinema
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut