Presó per a dos joves acusats de violar una menor i gravar-ho amb una càmera

Un jutge de Figueres ha ordenat presó per dos joves de Roses acusats de violar una menor i gravar-ho amb una càmera. Els fets van passar la matinada del 19 al 20 de gener quan els dos nois, que tenen 20 vints anys i coneixien la víctima, de 15, la van citar i, mentre un abusava sexualment d'ella, l'altre ho hauria gravat amb una càmera de vídeo. La víctima va denunciar els fets i el jutge que porta el cas va decretar l'ingrés a presó després que els Mossos d'Esquadra van localitzar la cinta i la van entregar. El magistrat acusa els dos joves d'un suposat delicte d'agressions sexuals i ja ha decretat el secret de sumari.
Actualitzat

El titular del jutjat número 5 de Figueres ha decretat presó sense fiança per als dos joves acusats d'un delicte d'agressió sexual i ha ordenat el secret del sumari mentre s'investiga l'agressió, que es va produir la matinada del 19 al 20 de gener.

La víctima i l'agressor sexual, que ja es coneixien, es van trobar dissabte en una zona de Roses, on el jove va obligar la menor a mantenir-hi relacions sexuals mentre el seu amic ho filmava amb una càmera de vídeo. Després, però, la van deixar marxar.

La víctima, que estudia ESO, va explicar l'agressió a la seva família i van presentar una denúncia a la comissaria dels Mossos d'Esquadra del municipi. Amb la descripció que els va facilitar la víctima, els agents van iniciar la recerca dels dos agressors, que van ser localitzats i detinguts poques hores després. L'endemà confiscaven el vídeo de l'agressió sexual.

Segons publica el "Diari de Girona", amb l'ingrés a presó dels joves es pretén evitar que puguin entorpir qualsevol diligència de la investigació mentre es recullen més proves per aclarir els fets.

ÀUDIOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut