Onze gols de Masip porten el Barça a derrotar el Valladolid per 38 a 29

El Barça va superar el Valladolid, la seva "bèstia negra" de la temporada passada, per 38 a 29, en un partit corresponent a la desena jornada de la Lliga ASOBAL. Els blaugranes van encarrilar el triomf amb un parcial de 7 a 1 en els últims set minuts del primer temps. Masip, amb onze gols, va ser un dels motors del Barça.
El Barcelona va acabar guanyant amb comoditat el Valladolid, tot i la resistència que van presentar els castellans en la primera meitat. Els blaugrana van arribar a anar dos gols per sota en el marcador, quan ja només quedaven deu minuts per arribar al descans. Les concessions defensives dels de Valero Rivera i l'eficàcia des del punt de penal del català Rocas van fer pensar al Valladolid que podria aconseguir la victòria al Palau, com ja ho va fer la temporada passada. El Barcelona va reaccionar amb un parcial de 7 a 0 en la recta final del primer període i deixava d'aquesta manera l'enfrontament encarrilat. Per si encara quedava algun dubte, el 5 a 1 inicial en la represa servia per sentenciar. Masip, amb onze gols, va tornar a ser el màxim golejador dels blaugrana. Dissabte jugaran al Palau el partit de tornada dels setzens de final de la Recopa d'Europa d'handbol.