El músic, cantant i actor Coque Malla

"No puedo vivir sin ti": Vox, Coque Malla, la cocaïna i l'amor homosexual

El cantant de Los Ronaldos revela a les xarxes socials que la cançó que va sonar al míting del partit d'ultradreta està dedicada a dos amics gais
Redacció Actualitzat
TEMA:
Vox

El responsable d'escollir la música que va sonar aquest diumenge en el míting de Vox a Madrid molt possiblement s'ha penedit d'haver-hi inclòs la peça de Los Ronaldos "No puedo vivir sin ti".

El motiu: l'autor de la cançó, l'actor, músic i cantant Coque Malla, ha revelat a través de les xarxes socials que la cançó està dedicada a dos amics homosexuals:

"La veritable inspiració de la cançó no és una altra que la relació homosexual entre dos amics gais molt estimats, que ho van passar molt malament per culpa de la intolerància i l'estupidesa homòfoba".

 

 

El permís i la cocaïna

Al text que ha penjat a Instagram, Facebook i Twitter, Malla es queixa lleument que no li demanessin permís per fer servir la cançó, i ironitza sobre que molta gent creu que està dedicada a la cocaïna.

 

El cert és que Vox va reunir unes 10.000 persones en el seu míting de diumenge, en què, a més de la cançó de Los Ronaldos, va sonar el "A por ellos" i "El novio de la muerte", entre altres melodies.

Notícia relacionada: Vox fitxa Bannon, cap de campanya de Trump, perquè els assessori

22.000 retuits i 57.000 comparticions a Facebook

Però Coque Malla ha aconseguit moltes més adhesions a les seves reflexions sobre l'ús que aquest partit ha fet de la seva cançó: a primera hora d'aquest dimarts el seu tuit portava més de 22.000 retuits i el post de Facebook s'havia compartit 57.000 vegades.

 

Ara només cal saber si Malla té raó, i els responsables de Vox "han abraçat la causa homosexual" i donen suport "a la igualtat de drets i a la llibertat d'elecció sexual".

 

 

Notícia relacionada: Pedro Sánchez diu que Torra és tan "racista i ultraconservador" com Vox

 

 

ARXIVAT A:
Vox
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut