Ni el Brasil ni Neymar llueixen, però obtenen la primera victòria de prestigi davant França (3-0)

En el camí cap a la Copa Confederacions, el Brasil ha triat rivals de reputació alta per jugar partits amistosos i, en aquesta ocasió, havia triat França. Després de la decepció davant Anglaterra (2-2), la "torcida" exigia un resultat positiu i la seva selecció va obtenir la primera victòria contra un equip de primer nivell en l'era Scolari. Neymar va jugar 88 minuts i no va marcar, però va donar l'assistència del segon gol.

El 3 a 0, però, no reflecteix la superioritat dels brasilers, que continuen fent un joc molt espès, amb un sistema que no afavoreix que les seves estrelles donin el millor d'elles mateixes. Tot indicava que el matx s'acabaria amb l'1 a 0 aconseguit per Óscar al minut 54, però en la recta final van caure dos gols més, el d'Hernanes (84') i un de penal transformat per Lucas Moura en el segon minut del temps afegit.

Entre els jugadors blaugrana, Dani Alves va jugar el partit sencer, mentre que Neymar va jugar 88 minuts i va demostrar una gran voluntat participativa, però no es va trobar en cap moment en el lloc indicat en el moment just. En una de les jugades més propícies per a ell, una falta directa a la corona de l'àrea, va estavellar la pilota a la tanca. En el gol d'Hernanes va demostrar generositat, fent-li l'assistència quan podia haver provat una de les seves jugades personals.

El millor de tot per al Brasil, per fi, va ser el resultat.