Una imatge de l'actor Nicky Cordero

Mor l'actor Nick Cordero, als 41 anys, després de tres mesos ingressat per Covid

A l'actor de Broadway li van haver de fer un trasplantament doble de pulmó a causa del coronavirus
TEMA:
Coronavirus

L'actor d'espectacles de Broadway Nick Cordero ha mort aquest diumenge per complicacions derivades del coronavirus, després de passar més de tres mesos hospitalitzat a Los Angeles.

"El meu estimat marit ha mort aquest matí. La seva família el va envoltar d'amor, cantant i resant mentre marxava d'aquesta terra", va anunciar la seva dona, Amanda Kloots.

Kloots va escriure aquestes paraules a les xarxes socials, tot just dies després d'explicar que l'actor havia donat negatiu a la prova de la Covid-19 però amb greus seqüeles:

 

L'estat de salut de Cordero, de 41 anys i nominat als Premis Tony, ha estat molt seguit als Estats Units. Era una figura reconeguda en el circuit de Broadway i no tenia problemes mèdics previs, segons la família.

Aquesta setmana, la seva dona va detallar en una entrevista televisada que l'actor va necessitar un trasplantament doble de pulmó per recuperar-se de la malaltia. Els metges van arribar a témer per la vida de l'actor en quatre ocasions anteriors, va estar en coma i se li va haver d'amputar una cama.

Kloots va afirmar que desconeixen com es va contagiar. "Vam saber que a causa de la Covid-19 els pulmons de Nick estan greument danyats. Semblava que com si hagués estat fumador durant 50 anys", va afegir.


Nominació als Premis Tony

Cordero va néixer a Canadà el 1978 i va arribar a Nova York (EUA) per treballar com a actor teatral. El 2014 va ser nominat als Premis Tony --els Oscars del teatre-- pel seu paper a "Bales sobre Broadway". Va guanyar també un Theatre World Award i un Outer Critics Circle Award.

"Rock of ages", "Waitress" i "A Bronx tale: The Musical" són altres dels espectacles en què va participar. A la petita pantalla va actuar en produccions com "Llei i ordre: Unitat de Víctimes Especials" i "Blue bloods".

Cordero era pare d'un nen d'un any, anomenat Elvis. "Era amic de tothom, li encantava escoltar, ajudar i especialment parlar. Va ser un actor i músic increïble. T'estimaré sempre", va publicar la seva parella.

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut