L'actriu Kelly Preston

Mor als 57 anys l'actriu Kelly Preston a causa d'un càncer de pit

Preston va obtenir popularitat als anys 80 i 90 i era parella del també actor John Travolta
Actualitzat
TEMA:
Cinema

L'actriu Kelly Preston ha mort als 57 anys a causa d'un càncer de pit. Feia dos ays que lluitava contra la malaltia. Preston era la dona del també actor John Travolta, que n'ha informat des del seu compte a Instagram.

"Amb una gran pena us informo que la meva preciosa esposa ha perdut la seva lluita de dos anys contra el càncer de pit. Ha lluitat amb coratge amb l'amor i el suport de molts. La meva família i jo sempre estarem agraïts als metges i infermeres del M. D. Anderson Cancer Center, a tots els centres mèdics que l'han ajudat i també als amics i els éssers estimats que han estat al seu costat. L'amor i la vida de la Kelly sempre seran recordats. M'agafaré un temps per estar amb els meus fills, que han perdut la seva mare, així que perdoneu-me per endavant si no sabeu res de nosaltres durant un temps. Però sapiguen que sentiré el seu amor les properes setmanes i mesos mentre ens guarim.  Amb tot el meu amor, J. T."

 

L'actriu va obtenir popularitat els anys 80 i 90 amb pel·lícules com "Jerry Maguire" o "Els bessons peguen dues vegades". La seva carrera va començar el 1985 amb "Sin vergüenza". Va participar en altres pel·lícules com ara "Entre l'amor i el juego", "Sentència de mort" i "Dos cangurs molt madurs". També va aparèixer al videoclip de la cançó "She Will Be Loved", de Maroon 5.

 

 

La seva última intervenció va ser a "Gotti", fa dos anys, al costat de Travolta, en què interpretava la dona del mafiós John Gotti.

Preston i Travolta es van casar el 1991 i van tenir tres fills. Ella, que ara té 20 anys, i Benjamin, que en té 9. El 2009 van perdre el fill gran, Jett, quan només tenia 16 anys.
 

 

Un representant de la família també ha comunicat la mort de l'actriu a la versió digital de la revista People.

ARXIVAT A:
Cinema
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut