Molins diu que la infanta podria recórrer: "Té ganes de netejar qualsevol dubte"

Un recurs permetria, entre d'altres coses, que es deixessin d'emetre les imatges de la infanta declarant
Redacció Actualitzat

Pau Molins, advocat de la infanta Cristina, assegura que la germana del rei vol netejar el seu nom. En "L'entrevista del diumenge" del canal 3/24, Molins ha explicat que voldrien presentar el recurs al Suprem per demostrar que la infanta no havia d'haver estat acusada en el cas Nóos.

Molins diu que la infanta té ganes de demostrar que no havia d'haver estat jutjada, diu que ho vol fer pels seus fills, però que encara té dubtes

"Tècnicament voldríem recórrer. Encara som a temps de prendre la decisió. Encara que només sigui perquè el dia de demà, pels seus fills, poder tenir un paper que digui 'mai havia d'haver-me assegut al banc dels acusats'."

Molins, ha explicat que el recurs no suposa cap risc i que això permetria, entre d'altres coses, que es deixessin d'emetre les imatges de la infanta declarant. Unes imatges, ha afegit, que han fet molt de mal.

"Lògicament té ganes de netejar qualsevol dubte o qualsevol ombra de dubte sobre la seva honorabilitat. Però també és veritat que ha de compatibilitzar altres interessos. És veritat que mantenir el recurs de cassació fa que continuï oberta l'exposició o sobreexposició mediàtica."

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut