Millo titlla de "maleducat" Torra per haver-li girat l'esquena en un acte

El delegat del govern espanyol es lamenta que el president de la Generalitat no vulgui parlar amb ell
Redacció Actualitzat
TEMA:
Quim Torra

Enric Millo, delegat del govern espanyol a Catalunya, lamenta l'actitud del president Torra, que, assegura, no vol parlar amb ell. Millo es queixa que en la gala del català de l'any, quan Torra es va dirigir al públic, va saludar Roger Torrent i Ada Colau, i no a ell, li va girar l'esquena i el titlla de "maleducat":

"Ni un sol membre del govern que va produir aquest cop a la democràcia està assegut avui al govern de la Generalitat, ni un. Per què? Perquè han de rendir comptes del que va passar. Això és imprescindible, això és importantíssim per garantir l'estabilitat econòmica, l'estabilitat jurídica, i perquè puguem entre tots seguir garantint la convivència. Doncs jo pensava avui veure el president i que començaríem una nova etapa. Em va negar la salutació. D'això a casa meva en diuen ser maleducat."

                         Notícia relacionada: "Enric Millo espera que Quim Torra actuï "des de la lleialtat institucional"

Millo creu que aquesta actitud és inadmissible quan ell és la tercera autoritat del país. Ho va dir aquest dimecres al Círculo Ecuestre de Barcelona, on va advertir que l'aplicació del 155 mai més no serà un tabú, i atribueix com a mèrit al govern espanyol els canvis en els nomenaments de consellers. Sobre la moció de censura, va ironitzar dient que esperava que l'acte d'aquest dimecres no fos el seu comiat.

 

ARXIVAT A:
Article 155 Procés català Quim Torra Enric Millo
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut