Enric Millo, delegat del govern espanyol, en l'acte d'homenatge a la Guàrdia Civil a la caserna de Sant Andreu de la Barca
Barcelona

Enric Millo espera que Quim Torra actuï "des de la lleialtat institucional"

El delegat del govern espanyol diu que l'important són "els fets" i les decisions que prengui Quim Torra

RedaccióActualitzat

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, espera que la petició de diàleg del president de la Generalitat, Quim Torra, al govern espanyol sigui "sincera" i es dugui a terme "des de la lleialtat institucional". Millo s'ha referit d'aquesta manera a la carta que Torra ha fet arribar al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, demanant-li una reunió.

Millo ha dit que Torra ha de demostrar "amb fets la voluntat de restablir la normalitat institucional" entre els catalans i entre els dos governs, i diu que això es veurà "amb les decisions que prengui":

"Com dic, el més important en aquests moments ja no és tan sols el que es diu o el que s'escriu, sinó el que es fa, els fets. I aquí el que volem, el que desitgem, és que, amb els fets, el president Torra demostri que té realment voluntat i ganes d'establir aquest diàleg necessari des de la sinceritat i de la lleialtat institucional. Això és el més important."

"Si això és així, doncs a poc a poc anirem restaurant la normalitat institucional i restablint també la normalitat en el funcionament del dia a dia."

 

El delegat del govern espanyol ha fet aquestes declaracions abans de l'acte d'homenatge a la Guàrdia Civil que s'ha fet aquest migdia a Sant Andreu de la Barca, amb motiu del 174è aniversari de la fundació del cos.

ARXIVAT A:
Article 155Govern empresonatInvestidura
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut