Fèlix Millet i Jordi Montull estan citats a declarar aquest dimarts. (Foto: ACN)

Millet i Montull tornaran a declarar per l'hotel del Palau per les novetats del cas

Fèlix Millet i Jordi Montull hauran de tornar a declarar per l'hotel del Palau. La jutge els ha citat pel 22 d'octubre, i serà la tercera vegada que ho faran per aquest cas. La magistrada els interrogarà pels aspectes nous que han aparegut arran de l'ampliació de la querella de la fiscalia.
Actualitzat
La jutge que investiga l'hotel del Palau de la Música ha citat a declarar per tercera vegada Fèlix Millet i Jordi Montull.

La magistrada atén així les demandes de les acusacions, que volien interrogar els dos principals querellats sobre aspectes nous que han aparegut en el procediment.

La magistrada els vol preguntar per les presumptes irregularitats en la tramitació administrativa del projecte i els presumptes delictes de falsificació documental i prevaricació que consten en l'ampliació de la querella de la fiscalia, del juliol passat.

Més declaracions

La jutge també ha citat a declarar com a testimoni el subdirector general de Patrimoni de la Conselleria d'Economia, Josep Blàzquez. També hauran d'anar a declarar com a testimonis, però el 8 de novembre, dos exresponsables de patrimoni cultural, un exassessor de presidència i l'arquitecte Xavier Sust del despatx Tusquets, encarregat del projecte de l'hotel.
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut