El traspàs d'Ivan Rakitic es pot tancar en breu. (Foto: Reuters)

Metges del Barça viatjaran al Brasil per fer la revisió mèdica a Rakitic

El fitxatge d'Ivan Rakitic pel F. C.Barcelona està a punt de tancar-se. Segons ha pogut saber el departament d'Esports de TV3, aquest diumenge metges dels serveis mèdics del Barça viatjaran a la concentració de la selecció croata al Brasil per fer-li a l'encara migcampista del Sevilla l'habitual revisió mèdica prèvia al tancament de l'operació.
Actualitzat

El fitxatge d'Ivan Rakitic pel F. C.Barcelona està a punt de tancar-se. Segons ha pogut saber el departament d'Esports de TV3, aquest diumenge metges dels serveis mèdics del Barça viatjaran a la concentració de la selecció croata al Brasil per fer-li a l'encara migcampista del Sevilla l'habitual revisió mèdica prèvia al tancament de l'operació. El jugador ha participat aquesta matinada en la victòria de Croàcia sobre el Brasil per 0 a 1, en el seu últim amistós abans del Mundial.

Club i jugador podrien haver arribat a un acord que s'allargaria un mínim de tres temporades, amb una quarta opcional. Al futbolista croata li queda un any més de contracte amb el Sevilla, però ha deixat clar a aquest club que vol marxar. Així, els andalusos es veuen obligats a traspassar-lo aquest estiu si volen treure un bon rendiment econòmic per ell. La xifra de traspàs que demanarien podria estar al voltant dels 20 milions d'euros.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut