Luis Aragonés mor als 75 anys

L'històric entrenador i exfutbolista Luis Aragonés ha mort la matinada d'aquest dissabte a Madrid, als 75 anys d'edat, segons ha avançat RNE, que ha citat com a font el doctor Pedro Guillén. Aragonés tenia una llarga malaltia que l'havia obligat a retirar-se de les banquetes.
Actualitzat

L'històric entrenador i exfutbolista Luis Aragonés ha mort la matinada d'aquest dissabte a Madrid, als 75 anys d'edat, segons ha confirmat el seu metge, el doctor Pedro Guillén. Aragonés es trobava ingressat a la clínica Cemtro de la capital espanyola a causa d'una leucèmia que no ha pogut superar.

L'anomenat "Sabio de Hortaleza" va néixer en aquesta població madrilenya el 28 de juliol del 1938. Com a jugador, es va significar per la seva trajectòria a l'Atlètic de Madrid, un club al qual també va entrenar.

Com a tècnic va passar per onze clubs clàssics de Primera Divisió, incloent-hi el Barça i l'Espanyol. També va ser seleccionador espanyol, un càrrec amb el qual va obtenir l'èxit més important de la seva carrera, l'Eurocopa del 2008.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut