Aquesta és la polèmica fotografia que va penjar Axelle Despiegelaere al seu perfil de Facebook.

L'Oreal trenca el contracte amb l'aficionada belga Axelle Despiegelaere per la seva afició a la caça

L'Oréal ha decidit trencar el contracte amb la jove aficionada belga de 17 anys Axelle Despiegelaere, que va ser fotografiada durant el Bèlgica-Rússia per haver penjat al seu perfil de Facebook una instàntania somrient al costat d'un antílop mort i amb un rifle a l'espatlla.
Actualitzat

A Axelle Despiegelaere, la jove aficionada belga de només 17 anys que va encisar el món amb la seva bellesa durant el Mundial del Brasil, la carrera com a model li ha durat ben poc. Després de seduir el públic i els objectius de les càmeres durant el Bèlgica-Rússia del 22 de juny, L'Oréal li va oferir un contracte com a model. Però la firma francesa ha decidit rescindir el contracte per l'afició d'Axelle a la caça.

Aquesta jove aficionada belga va penjar al seu perfil de Facebook una fotografia on se la podia veure al costat d'un antílop mort i amb un rifle penjat a l'espatlla. En aquesta instantània, Axelle apareixia amb un somriure d'orella a orella i amb el següent missatge: "La caça no és un assumpte de vida o mort. És molt més important que això". Només conèixer la publicació d'aquesta polèmica instantània, L'Oréal ha decidit trencar el contracte que tenia amb aquesta jove aficionada belga.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut