Les principals carreteres de l'àrea metropolitana com l'AP-7 o les dues rondes són les més carregades

L'operació sortida del Primer de Maig comença amb retencions a l'àrea metropolitana

Reoberts els carrils tallats a la Ronda Litoral a la Zona Franca en sentit Llobregat a causa d'un turisme bolcat
Redacció Actualitzat

Prop de mig milió de vehicles surten aquesta tarda de dijous de l'àrea metropolitana de Barcelona en l'"operació sortida" d'aquest cap de setmana llarg de l'1 de maig que, des de demà divendres, permetrà encadenar tres dies seguits de festa. Les cues de cotxes que surten de la capital catalana continuen amb 6 km de cua a la ronda litoral cap al Nus de la Trinitat o els 5 km de cua a l'AP-2 a Martorell a l'enllaç amb l'AP-7 en sentit Girona. Segons Trànsit, fins les 18h de la tarda ja havien sortit de l'àrea metropolitana 104.466 vehicles, un 21% dels previstos.

El Servei Català de Trànsit preveia que durant tota la tarda surtin de l'àrea metropolitana 495.000 vehicles, un 4% més que el mateix període festiu de l'any passat. Durant aquests tres dies de festa seguits, els Mossos d'Esquadra desplegaran 1.637 agents per vetllar per la seguretat viària i la mobilitat a les carreteres catalanes. També muntaran 1.270 controls d'alcoholèmia i drogues, excés de velocitat i distraccions, entre altres.

Una de les vies més conflictives segons Trànsit, és l'AP-7, on s'hi han vist 8 km de cua a Santa Perpètua de Mogoda direcció Girona i una mica més endavant, a Montmeló, a causa d'un vehicle avariat que tallava un carril. També a Barberà del Vallès hi ha hagut retencions per enllaçar amb la B-30, via que també va carregada en l'enllaç amb la C-58 sentit sud i per enllaçar amb l'AP-7 i C-58 sentit nord. Així mateix, les dues rondes de Barcelona han anat carregades tota la tarda en els dos sentits de la marxa igual que la C-32 a Esplugues de Llobregat direcció nord per enllaçar amb la B-20 direcció Nord i la C-33 a Parets per enllaçar amb l'AP-7.

Les hores de més conflictes a les carreteres s'allargaran encara fins aquest divendres entre les 10.30 i les 15.30.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut