"Llum, foc destrucció", el concert simfònic de "Bola de drac" esgota les entrades

L'Orquestra Simfònica del Vallès fa un concert a l'Auditori del Fòrum en homenatge a la popular sèrie que va emetre TV3
Redacció Actualitzat
TEMA:
Televisió

Per segon any consecutiu, l'Auditori del Fòrum ha venut totes les entrades del concert Dragon Ball Symphonic Adventure. A la Simfònica del Vallès l'ha acompanyat Hiroki Takahashi, el cantant japonès de la versió original de "Bola de drac".

 

Els cantants de la sintonia de "Bola de drac" en japonès i en català interpreten la peça al costat de l'Orquestra Simfònica del Vallès. La sèrie de manga és tot un referent per als espectadors de TV3.

 

El japonès Hiroki Takahashi i el català Jordi Vila tenen la vida marcada per "Bola de drac". L'un va ser l'intèrpret de la versió original i l'altre, de la catalana. En el concert de la banda sonora de la sèrie per la Simfònica del Vallès s'han conegut i Vila explica la conversa:

"Jo he felicitat Hiroki Takahashi per ser una inspiració perquè jo la cantés en català i ell m'ha dit que no, que m'has superat."

 

Els seguidors han omplert l'Auditori del Fòrum per viure l'aventura simfònica de "Bola de drac". Joves que volten la trentena que van créixer amb aquesta sèrie a TV3.

Un seguidor de la sèrie ensenya els seus tatuatges (ccma)

 

TV3 i altres televisions autonòmiques van començar a emetre la sèrie el 1990 i a la catalana s'hi va mantenir deu anys i també hi ha hagut reemissions.

 

Al mateix va passar a mig món i "Bola de drac" es va convertir en el referent manga de més d'una generació.

ARXIVAT A:
Televisió
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut