El vehicle que portava l'acusat, a la seva arribada als jutjats de la Bisbal d'Empordà (EFE)

Llibertat provisional per a l'acusat d'agredir sexualment un nadó de 13 mesos

La magistrada ha dictat la retirada del passaport al jove, que té l'obligació de comparèixer periòdicament al jutjat
Actualitzat
TEMA:
Agressió sexual

La jutge de la Bisbal d'Empordà ha deixat en llibertat provisional el jove de 18 anys detingut a Palafrugell per agredir sexualment un nadó de 13 mesos.

El jutjat d'instrucció número 2 de La Bisbal ha dictat la retirada del passaport al jove, que no podrà sortir del país. A més, té l'obligació de comparèixer periòdicament davant la justícia.

Segons informa el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, la magistrada ha escoltat també el testimoni dels pares del nadó i, d'acord amb la Fiscalia, ha evitat dictar presó per a l'acusat després de valorar els resultats forenses.

 

 

 

La causa està oberta per un presumpte delicte d'agressió sexual. Ara, el jutjat número 2 s'inhibirà al jutjat d'instrucció número 1, que és el competent per continuar la investigació per la data en què van succeir els fets.

El noi és un amic de la família i feia de cangur de la criatura agredida. La mare va portar el nen al metge i el van derivar a l'hospital de Palamós, on els pediatres van detectar lesions que podien ser compatibles amb una agressió sexual. Aleshores, l'hospital va engegar el protocol previst per a casos d'agressions sexuals a infants.

 

ARXIVAT A:
Pederàstia Agressió sexual Judicial
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut