La fàbrica té una plantilla de 850 persones, però no se sap quantes eren dins la factoria en el moment de l'explosió (Reuters)

L'explosió d'una fàbrica de xocolata a Pennsilvània causa cinc morts i sis desapareguts

La factoria de xocolata, amb 75 anys d'història, està situada al centre de la ciutat de West Reading
TEMA:
Estats Units

Els veïns de la població de West Reading, a Pennsilvània, han tingut un bon ensurt aquest divendres. Pocs minuts abans de les cinc de la tarda s'ha sentit una forta detonació en una de les empreses de la ciutat. Segons després, s'ha vist una gran columna de fum negre per sobre dels edificis.

L'explosió ha estat a la planta de R. M. Palmer Co, una fàbrica de xocolates amb 75 anys d'història que està situada al bell mig de la ciutat.

L'edifici, de quatre plantes, ha quedat pràcticament ensorrat. Les autoritats de West Reading han confirmat la mort de cinc persones i encara hi ha sis desapareguts. Set persones més han estat trasllades a l'hospital amb ferides de diversa consideració.

Poca estona després de la detonació, han començat a circular per les xarxes socials vídeos de l'explosió:

 

 

Com es pot veure al vídeo, la detonació ha destruït completament l'edifici de la fàbrica de xocolates i ha provocat danys importants en un edifici veí.

Altres imatges dels moments posteriors a l'explosió mostren com la fàbrica ha quedat reduïda a una pila d'enderrocs on els equips d'emergència encara treballen per descartar que hi quedi algú atrapat.

 

L'empresa dona feina a 850 persones, però es desconeix quants treballadors hi havia dins de la planta en el moment de l'explosió.

L'Agència de Gestió d'Emergències de Pennsilvània ha obert una investigació per determinar la causa de l'explosió i ha avançat que ja hi havia un informe anterior obert per un incident amb una fuita de gas.

 

ARXIVAT A:
Estats Units
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut