Presentació dels nous Galaxy de Samsung

Les presentacions de l'MWC s'estrenen amb el nou Galaxy S7 i l'aposta de LG

Redacció Actualitzat

El Mobile World Congress no comença oficialment fins dilluns, però a les marques els cremen les novetats... i pensen en l'estratègia per acaparar les portades. Els gegants Samsung i LG són només alguns dels que han aprofitat diumenge per fer les seves estrenes mundials.

Samsung ha presentant el seu últim model Galaxy: l'S7 i la seva versió de pantalla arrodonida l'S7 Edge. L'aparell que recupera la resistència a l'aigua i la possibilitat d'inserir-hi una targeta de memòria extra.

El telèfon té una pantalla d'alta definició QHD de 5,1 polzades. La versió Edge és de 5,5. Tindrà 4 GB de memòria RAM i 32 de memòria interna, que es podran ampliar amb una targeta microSD. La càmera posterior és de 12 megapíxels i incorpora la tecnologia TouchWiz, amb la pantalla sensible a la pressió.

Les dades coincideixen amb les que ha avançat La Caixa de forma curiosa aquest mateix diumenge. Nombrosos clients han rebut una notificació per comprar el Galaxy S7 a un preu de 699 euros la versió senzilla i 799 l'Edge. L'entitat ha aixafat així la presentació dels detalls del terminal, però no l'espectacularitat de l'anunci de Samsung.

El llançament mundial està previst per a l'11 de març.

LG presenta el G5 i Huawei, un híbrid

LG ha presentat el G5, el primer telèfon modular, que permet l'intercanvi de peces. A l'espai de la bateria, que és extraïble, s'hi poden acoblar diferents dispositius, per exemple, una càmera digital amb botons físics, una bateria addicional o un altaveu d'alta definició.

 

El fabricant sud-coreà també ha anunciat que vol entrar en el negoci de la realitat virtual amb unes ulleres i una càmera que grava vídeos de 360 graus.

Més enllà dels Smartphones, la xinesa Huawei també ha presentat en societat el MateBook, un híbrid entre tauleta i portàtil. La pantalla és de 12 polzades, pesa 640 grams i funciona amb el sistema operatiu Windows 10.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut