La promoció del Galaxy S7 a la web de La Caixa
La promoció del Galaxy S7 a la web de La Caixa
Barcelona

La Caixa avança a la seva web les característiques i el preu del Galaxy S7 abans de l'anunci oficial de Samsung

La firma sud-coreana en farà la presentació mundial a Barcelona, però La Caixa ha avançat a la seva web tant les característiques com l'aspecte final del dispositiu

RedaccióActualitzat

La Caixa desvela totes les sorpreses del Galaxy S7. El nou telèfon insígnia de Samsung es presenta aquest diumenge en la prèvia del Mobile World Congress, però els detalls de l'aparell ja no són un secret.

La Caixa presenta a la seva web tant les característiques com l'aspecte final del dispositiu. L'entitat financera ha enviat informació als seus clients perquè ha arribat a un acord amb la firma sud-coreana, i ha destapat totes les seves característiques i fins i tot els preus, que serien de 699 euros per al Galaxy S7 i de 799 euros per al Galaxy S7 Edge.

Entre altres coses, La Caixa mostra que el telèfon tindrà una pantalla d'alta definició QHD de 5,1 polzades. La versió Edge és de 5,5. Tindrà 4 GB de memòria RAM i 32 de memòria interna, que es podran ampliar amb una targeta microSD. La càmera posterior és de 12 megapíxels i incorpora la tecnologia TouchWiz, amb la pantalla sensible a la pressió.

El llançament mundial està previst per a l'11 de març.

Anuncis en la prèvia

El Congrés Mundial de Mòbils comença dilluns, però aquest diumenge ja hi ha algunes activitats prèvies. Companyies com ara LG o Huawei, a més de Samsung, presenten a Barcelona les seves novetats mundials en dispositius mòbils. 

S'ha generat molta expectació amb l'aparell i les novetats que puguin presentar Samsung i LG, pero també també fan actes Huawei, ZTE, Vodafone i Telefónica. 

Al vespre, el rei Felip VI es trobarà per primera vegada amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemmont, en el sopar que es fa al Gran Teatre del Liceu per donar la benvinguda als congressistes del Mobile.      
 

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut