La companyia de Sheldon Adelson ha iniciat els tràmits per registrar el nom 'Europa Vegas'.

Las Vegas Sands registra el nom "Europa Vegas"

La multinacional propietat del magnat nord-americà Sheldon Adelson, que estudia instal·lar un complex d'oci a Espanya, va iniciar al febrer els tràmits per registrar la marca "Europa Vegas".
Redacció Actualitzat
Las Vegas Sands, propietat del magnat nord-americà Sheldon Adelson, que estudia instal·lar un complex d'oci a Espanya, va iniciar al febrer els tràmits per registrar la marca "Europa Vegas".

La companyia nord-americana ha fet aquesta petició de registre davant de l'Oficina d'Harmonització del Mercat Interior (OAMI), que és el registre europeu de marques, dibuixos i models. En aquest sentit, la sol·licitud de registre inclou des de comerços i jocs d'atzar fins a l'organització d'espectacles i congressos i els serveis d'hotels i restauració. A més, sol·licita la venda de "cigars, cigarrets i accessoris per fumar". D'aquesta manera, malgrat que la llei antitabac no ho permet, la companyia mostra la seva intenció de disposar d'espais on es pugui fumar.

Las Vegas Sands comunicarà a principis de setembre la localització definitiva on preveu instal·lar el macrocomplex d'oci.
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut