Lady Gaga obrirà la seva gira europea el 22 de setembre a Barcelona

Serà l'única actuació que farà la cantant nord-americana, que ha anunciat les dates de la gira mundial després d'actuar a la mitja part de la final de la Superbowl
Redacció Actualitzat

Lady Gaga actuarà el 22 de setembre al Palau Sant Jordi de Barcelona. La cantant nord-americana ha anunciat les dates de la seva gira mundial hores després de protagonitzar un xou espectacular a la mitja part de la final de la Superbowl, la lliga de futbol americà. Les entrades es posen a la venda divendres.

A Lady Gaga li agrada actuar a Barcelona. A les seves dues últimes gires en solitari, l'única aturada a l'estat espanyol va ser al Palau Sant Jordi, a la qual hem de sumar la gira conjunta amb Tonny Bennett, el 2015, que va passar pel Festival de Cap Roig, també data única espanyola. Aquest any l'actuació coincidirà amb el primer dia de les festes de La Mercè.

El Palau Sant Jordi serà el punt de partida de la seva gira europea. Una gira per presentar el disc "Joanne", publicat a finals de l'any passat, que començarà l'1 d'agost a Vancouver, i que ha tingut la millor prèvia possible, fa unes hores, a la mitja part de la final de la Superbowl, la lliga de futbol americà.

 

 

Gairebé tothom s'ha rendit als peus de la cantant, amb un xou dinàmic, visual i acrobàtic, que ha començat amb una versió de Woody Guthrie, "This Land is Your Land", una crida a la igualtat i la diversitat, implícitament referida a l'Amèrica de Donald Trump, amb milers de drons il·luminant el cel. Després, Lady Gaga s'ha llançat al buit, per encadenar un hit darrere l'altre, "Poker Face", "Born This Way" o "Bad Romance".

També ha tingut temps d'interpretar al piano una de les cançons més celebrades del seu nou àlbum, "Million Reasons", en una actuació que molts ja consideren una de les millors de la història de la competició. La jugada li ha sortit bé, i l'acabarà d'arrodonir aquest divendres a les 10 del matí, dia que surten a la venda les entrades, amb preus entre 40 i 105 euros.

ÀUDIOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut