Joaquin Phoenix repetirà com a Joker al costat de Lady Gaga (Europa Press)

Lady Gaga confirma que acompanyarà Joaquin Phoenix a la segona part de "Joker"

La cantant ha confirmat la seva presència a través d'un tuit on també ha anunciat la data de l'estrena
Núria Balaguer Ibeas Actualitzat
TEMA:
Cinema

Els rumors s'han confirmat. L'actriu i cantant Lady Gaga acompanyarà Joaquim Phoenix a la seqüela de "Joker". Ho ha anunciat ella mateixa amb el teaser del film, "Joker: Folie à Deux", que ha penjat al seu compte de Twitter.

Divuit segons en què les siluetes dels dos actors ballen al ritme del clàssic "Cheek To Cheek". Una curiosa elecció musical per al tortuós personatge del Joker, que potser ara, amb la companyia de Lady Gaga, trobarà que "està al cel", com ho estava Fred Astaire ballant aquesta melodia al costat de Ginger Rogers.

De moment no s'ha fet públic quin serà el paper per a Lady Gaga en aquesta segona part. A les xarxes, però, els fans de l'artista i també seguidors dels còmics de DC, tenen una teoria gairebé unànime, i no veuen Lady Gaga en un altre rol que no sigui el de Harley Quinn. Una brillant psicòloga que intentarà curar el Joker, però que n'acabarà perdudament enamorada.

El rodatge començarà aquest desembre, però per veure junts Phoenix i Gaga els fans hauran d'esperar més de dos anys. L'estrena està prevista per al 4 d'octubre del 2024. Alguns impacients, però, ja estan fent algunes aproximacions.

No és la primera vegada que Lady Gaga es posa a la pell d'un personatge sinistre. A la cinquena temporada de la sèrie de terror "American Horror Story: Hotel" va interpretar una malvada vampira propietària d'un tètric hotel de Los Angeles. El paper de La Comtessa li va valdre un Globus d'Or el 2016.

Lady Gaga va interpretar una vampira la cinquena temporada de la saga de terror "American Horror Story"

Aquesta serà la tercera pel·lícula de l'artista, després de "La casa Gucci" i "Ha nacido una estrella". El seu paper en aquesta cinta li va valer una nominació a l'Oscar com a millor actriu, i es va endur la preuada estatueta per la cançó principal de la banda sonora del film, "Shallow".

 

ARXIVAT A:
Cinema
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut