Imatge d'arxiu de l'escriptor Albert Sánchez Piñol

La segona part de "Victus" arribarà a les llibreries a la tardor

La nova novel·la d'Albert Sánchez Piñol es titularà "Vae Victus" i narrarà les noves aventures de Martín Zuviria, que en tornarà a ser el protagonista
Redacció Actualitzat

La nova entrega d'Albert Sánchez Piñol, "Vae Victus", arribarà a les llibreries aquesta tardor. El títol en català vol dir "Ai dels vençuts!" i l'obra s'estructura en quatre històries diferents que narren les noves aventures del militar navarrès i austriacista Martín Zuviría, que en torna a ser el protagonista, segons ha explicat a "El matí de Catalunya Ràdio" l'editora de La Campana Isabel Martí.

L'editora ha avançat que Zubiría viatjarà a la guerra americana entre indis i carolins i serà també a la guerra que Felip V va declarar als francesos. Aquí cedirà protagonisme a un altre personatge, Pere Joan Barceló Anguera, un fuseller veterà conegut com a Carresclet.

Isabel Martí, que ha reconegut que ja ha llegit gairebé una desena de vegades la segona part de "Victus", està convençuda que el serà un fenomen literari, gràcies a la bona ploma de l'escriptor i antropòleg Albert Sánchez Piñol.

 

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut