Comunicat de l'Ajuntament de Manresa per la pancarta de la Carnavalada

La regidora de la Dona de Manresa condemna un cartell de la Carnavalada amb el text "La Gabriel és de tots"

La regidora, Cristina Cruz, considera que, malgrat que s'exhibís en el context de Carnaval, una festa de disbauxa i transgressió, hi ha límits que no es poden sobrepassar
Redacció Actualitzat

La regidora de la Dona de l'Ajuntament de Manresa ha expressat el seu rebuig al contingut del cartell que aquest dissabte va exhibir una comparsa durant la rua de Carnaval de la capital del Bages, on es llegia "La Gabriel és de tots". Un missatge que s'interpreta com una referència a la regidora de la CUP, Anna Gabriel.

El rètol anava en una rua de Carnaval ambientada als anys seixanta, amb persones disfressades de hippies. La imatge la va publicar "Nació Digital" i va començar a córrer per les xarxes.

Col·lectius feministes n'han demanat explicacions a l'Ajuntament:

La regidora, Cristina Cruz, considera que, malgrat que s'exhibís en el context de Carnaval, una festa de disbauxa i transgressió, hi ha límits que no es poden sobrepassar.

Cruz ha publicat aquest missatge a la xarxa i l'Ajuntament ha emès un comunicat:

El text de la pancarta recorda el missatge que es va poder llegir al camp de l'Espanyol en un dels derbis amb el Barça. En aquella ocasió, el missatge feia referència a la parella del futbolista blaugrana Gerard Piqué.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut