Nicki Minaj en un dels seus videoclips

La rapera Nicki Minaj paga el deute universitari als seus fans

El que va començar com un repte ha acabat amb la famosa cantant de rap pagant una xifra superior als 18.000 dòlars
Redacció Actualitzat

La productora musical i cantant de rap i hip-hop Nicki Minaj ha estat l'encarregada de promoure una iniciativa per ajudar els estudiants universitaris a poder pagar-se els estudis.

Minaj va publicar una fotografia a Instagram on sortien diversos noms d'estudiants als quals havia pagat els seus deutes, una xifra que superava els 18.000 dòlars. D'altra banda, també explicava que aviat començaria una iniciativa solidària creada per ella mateixa relacionada amb el pagament dels préstecs i les matrícules universitàries de molts estudiants:

La matrícula d'un curs universitari, els llibres per cursar un determinat grau o el material (com podria ser una càmera de vídeo per cursar audiovisuals) són uns quants dels pagaments que ha fet Minaj al llarg d'aquests últims dies.

Tot va començar com una broma

Minaj sortejava bitllets d'avió per als seus fans perquè poguessin assistir als premis Billboard, a Las Vegas. En una publicació a Twitter, la cantant va explicar que "tenia prou diners" per portar-hi fans de qualsevol lloc del món. Després d'això, un estudiant va enviar-li un missatge preguntant-li si li pagaria els seus estudis, en resposta al tuit anterior:

La rapera va contestar-li que, si li demostrava que havia tret bones notes i podia verificar-ho amb el col·legi, ho faria. També va aprofitar per fer ressò del seu nou "concurs" i va obrir les portes a molts estudiants a demanar-li ajuda.

Arran d'aquesta resposta, molts estudiants amb excel·lent de mitjana van començar a enviar piulades a la cantant per demostrar-li que ells també podien optar a les ajudes que estava oferint. Mentre els estudiants adjuntaven una fotografia de les seves notes per verificar que tenien la mitjana que demanava Minaj i els diners que necessitaven, ella els responia un per un:

Després de respondre a desenes d'estudiants, Nicki Minaj va publicar un missatge explicant que faria les transferència l'"endemà mateix". També va apuntar que "repetiria aquest tipus d'iniciativa en un mes o dos".

El deute universitari és un dels grans problemes que tenen una gran majoria d'estudiants als Estats Units. Molts d'ells continuen pagant-lo anys després d'haver acabat la carrera. Un exemple són l'expresident Barack Obama i la seva dona, Michelle, que van acabar de pagar el seu préstec universitari l'any 2012, quan Obama ja era senador:

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut