Francina Armengol, presidenta del govern balear, en una imatge d'arxiu

La presidenta balear descarta dimitir per saltar-se les normes anti-Covid en un bar

Armengol ha explicat que va allargar una reunió amb membres del seu govern en un bar de copes proper a casa seva, però que va marxar a l'hora de tancament
Redacció
TEMA:
Illes Balears

La presidenta del govern balear, Francina Armengol, descarta dimitir i assegura que continua treballant com sempre després que sortís a la llum que s'havia saltat les normes de prevenció de la Covid en un bar de nit.

Armengol ha lamentat la imatge que l'incident en un bar durant la matinada del 7 d'octubre hagi pogut oferir i ha dit que el que han explicat els mitjans de comunicació "no és el que va passar en realitat". Assegura que va abandonar l'establiment a la una de la nit, a l'hora del tancament.

Segons ha explicat la presidenta balear, aquell vespre va participar en un sopar de feina amb diversos membres del seu govern, i després va continuar la reunió amb dos d'ells mentre prenien una copa en un local proper a casa seva.

 

 

El govern balear va explicar aquest dijous que una de les persones presents en aquesta reunió es va desmaiar i això va provocar que la presidenta Armengol estigués a l'exterior de l'establiment fins més enllà de l'hora de tancament. 

El PP de les Balears ha demanat a Armengol que dimiteixi per aquest incident. 

 


En referència a la suposada desaparició de l'acta de sanció que la Policia Local va aixecar a l'establiment on era la presidenta del govern balear aquella nit, Armengol ha dit que no hi té res a veure.

ARXIVAT A:
Illes Balears PSOE Coronavirus
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut