Nova web de La Marató

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio estrena nou web

Es tracta d'una eina pensada perquè l'usuari hi pugui navegar fàcilment des de qualsevol dispositiu
Redacció Actualitzat

Aquest dimecres s'estrena la nova web de La Marató. Amb aquest eina l'usuari podrà navegar fàcilment des de qualsevol dispositiu, mòbil, tauleta o ordinador, i accedir als continguts amb rapidesa. La web dedica un espai destacat als 25 anys de La Marató, amb un recopilatori de cartells, espots i vídeos divulgatius de totes les edicions.

Novetats i millores. Adaptació al portal únic

Per al nou web de La Marató s'ha repensat l'estructura, la distribució i el disseny dels continguts per facilitar-ne la cerca i l'accés. Tot el disseny s'ha pensat perquè l'usuari tingui una experiència de navegació fàcil des qualsevol dispositiu i pugui accedir als continguts de la manera més ràpida i còmoda possible, per mitjà d'una tauleta, un telèfon mòbil o un ordinador.

Disseny adaptatiu

Amb la utilització del disseny web adaptatiu (conegut també com a "responsive web design"), l'aparença de la pàgina web s'adapta al dispositiu des d'on es visualitza, tant per les dimensions de la pantalla com per la via d'interacció (ratolí o tàctil).

Disseny pla i funcional

El nou web de La Marató segueix la tendència de l'anomenat "flat design": és minimalista i senzill, amb formes geomètriques, colors plans i icones, i evita una textura i una imatge complexes. També s'ha donat més presència a la imatge i als vídeos.

 

 

Especial 25 anys de La Marató

Un espai on es trobaran els principals impactes científics i socials de La Marató al llarg d'aquest 25 anys i recollirà les galeries de fotografies, els cartells, els espots i els vídeos divulgatius de totes les edicions de La Marató. Per altra banda, també incorporarà totes les iniciatives especials que es faran durant aquest 2016 per celebrar l'aniversari, com el Disc i el Llibre dels 25, i l'acció dels teatres.

"Una estona amb"

Un espai nou de descoberta de personatges on La Marató passarà estones amb persones diverses, conegudes o anònimes, que estan vinculades d'alguna manera al projecte solidari. Són entrevistes personals i properes on es dóna molta importància a la imatge i que combinen diferents formats: text, àudio, vídeo i recursos interactius com el Thinglink. S'estrena amb el periodista i escriptor Màrius Serra i n'hi ha quatre més de programades, que es publicaran aquest trimestre.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut