La manca d'encert en la rematada del Vila-real permet al Reial Madrid continuar amb la seva dinàmica de victòries (0-2)

El Reial Madrid ha guanyat al camp del Vila-real per 0-2 en partit corresponent a la 6a jornada de la Lliga BBVA. Els groguets han merescut un millor resultat, però no han estat encertats en la rematada. Els blancs, amb dianes de Modric i Cristiano Ronaldo, mantenen la inèrcia positiva.

Marcelino García, entrenador del Vila-real, ha plantejat un partit valent i, de fet, ha disposat de quatre bones ocasions per avançar-se en el marcador. Casillas, altra vegada titular, ha desviat les rematades d'Uche i Mario. Vietto ha fallat en la definició després de portar de corcoll la defensa visitant. Modric, amb un xut des de la frontal, i Cristiano Ronaldo, que no s'ha descentrat pel missatge que li mostrava una avioneta que sobrevolava el Madrigal, han castigat en excés els locals abans del descans. Marcelo ha salvat "in extremis" un gol cantat de Trigueros.

El Madrid ha patit menys en la segona part. El ritme ha baixat i l'intercanvi de cops també ha minvat. Els "merengues" encadenen quatre victòries consecutives.