La regidora Gala Pin i Daniel Leiva, administrador d'MK Premium

La immobiliària MK Premium denuncia la regidora Gala Pin per calúmnies

L'empresa immobiliària ha denunciat la regidora per calúmnies i injúries, després que ella assegurés a TV3 que coaccionen els llogaters de les seves finques
Actualitzat

L'empresa immobiliària MK Premium ha denunciat la regidora de Ciutat Vella, Gala Pin, per unes declaracions fetes al programa "Els matins", on ella va assegurar que coaccionen els llogaters d'alguns edificis que compren. L'empresa reconeix que ofereix diners a aquests veïns perquè marxin abans no venci el contracte, amb l'objectiu de rehabilitar l'edifici i tornar-lo a vendre.

La regidora denuncia les males pràctiques d'MK Premium per buidar els edificis i, en concret, el número 13 del carrer Lancaster de Barcelona.

El programa "Els matins" va reunir, el passat 30 de març, la regidora de Ciutat Vella, Gala Pin, i l'administrador de la immobiliària MK Premium, Daniel Leiva, per parlar sobre la especulació:


Arran de les declaracions de Gala Pin a TV3 i a les xarxes socials, l'empresa l'ha denunciat per calúmnies i injúries. I adverteix que, si no es disculpa, presentaran una querella criminal contra ella.


 

Gala Pin i Ada Colau defensen els veïns davant l'especulació

La denúncia, però, no ha fet arronsar la regidora, que ahir va reafirmar, en una piulada, el seu compromís de defensar els drets dels veïns.


En el mateix sentit, l'alcaldessa Ada Colau també va piular contra les males praxis especulatives:


I entre les múltiples mostres de suport també hi ha la d'altres líders polítics, com Pablo Iglesias o Alberto Garzón, que es van fer ressò de la denúncia a Gala Pin per denunciar l'especulació immobiliària.

 


 


            

         

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut