Éric Abidal, en una imatge d'arxiu (Reuters)

La fiscalia demana reobrir el cas del trasplantament de fetge d'Abidal

Actualitzat
TEMA:
Abidal

La fiscalia demana reobrir el cas Abidal. El ministeri públic ha sol·licitat al jutjat número 28 de Barcelona la reobertura del presumpte trasplantament il·legal de fetge a l'exjugador i actual secretari tècnic del Barça, Éric Abidal.

En l'escrit, la fiscalia demana que es practiquin diligències per "aclarir les diferències- assegura- que s'observen en la documentació de què disposa de cara a determinar amb exactitud" la identitat del donant.

Fa uns dies, l'Organització Nacional de Trasplantaments va concloure que el trasplantament es va fer d'acord amb la llei i amb una bona pràctica clínica, però va anunciar que si es reobrís el cas es personaria com acusació particular.

Notícia relacionada: Abidal publica una imatge per demanar respecte

 

La polèmica va sorgir a principis de juliol quan El Confidencial va publicar unes converses telefòniques interceptades de l'expresident del Barça Sandro Rosell que revelarien "la compra d'un fetge il·legal" per a l'exjugador barcelonista. Poc després, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) van aclarir que el cas havia quedat arxivat ja fa mesos.

 

ARXIVAT A:
Abidal
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut