La CUP veu amb bons ulls la consulta sobre BCN World però no "defensaria mai" el projecte

Les diputades Mireia Boya i Anna Gabriel, de la CUP, s'han reunit amb Puigdemont al Palau de la Generalitat
Redacció Actualitzat

La CUP explica que podria "valorar positivament la consulta" sobre el BCN Worl però no podria "defensar mai" el projecte. Ho ha dit la diputada de la CUP Mireia Boya després de la reunió que han mantingut ella i Anna Gabriel amb el president Carles Puigdemont. La reunió al Palau de la Generalitat es troba en el marc de les trobades que està fent el cap de l'executiu català amb els partits catalans i tenia el pacte d'estabilitat parlamentaria i els pressupostos damunt la taula. 

En nom de la CUP les diputades Mireia Boya i Anna Gabriel han comentat que han volgut transmetre a Puigdemont la visió de model de territori que té el seu grup. Boya ha deixat clar que en cap cas aquest model "està basat ni en l'especulació ni en el joc". Boya ha dit que es podria "valorar positivament" la consulta sobre el BCN World però que ara per ara el projecte no el podrien defensar ni el "defensarien mai". Boya ha afegit que es mantindran "expectants" per veure quin és el projecte i el "sotmetran" a consulta per prendre posició. 

La trobada arriba després del comunicat intern d'aquest dilluns de la CUP Endavant, del qual és membre Anna Gabriel. El comunicat advertia que vol assegurar que mai s'afavorirà, per vot favorable o abstenció, mesures antisocials o encobridores de la corrupció.

Sobre pressupostos hi ha diferències ja que la CUP els voldria negociar i el govern entén que el seu suport forma part del pacte d'estabilitat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut