Josep M. Bartomeu anuncia un "punt i seguit" i nomena Jordi Mestre com a nou vicepresident esportiu

El fins ara màxim responsable del futbol formatiu i del Barça B, Jordi Mestre, agafa el relleu de Josep M. Bartomeu a la vicepresidència esportiva. Aquesta ha estat una de les primeres decisions de la junta directiva sense Sandro Rosell i amb Bartomeu com a nou president. El nou president blaugrana també ha anunciat que es crearà una comissió de treball pel referèndum del nou Camp Nou i ha ratificat l'equip executiu.
Actualitzat

El nou president del Barça, Josep M. Bartomeu ha anunciat en roda de premsa que Jordi Mestre és el nou vicepresident esportiu. Mestre, que fins ara  era el màxim responsable del futbol formatiu i del Barça B agafa el lloc que havia deixat vacant el nou president blaugrana.

Josep M. Bartomeu ha explicat que aquest matí s'ha "reunit amb Zubi, Tata i jugadors del primer equip i els ha explicat la situació actual del club. Els he animat que se centrin en la competició i com a jugadors que són tenen els socis que els fan suport constantment". A més, Bartomeu també ha expressat el seu agraïment a Sandro Rosell pels seus anys de lideratge al capdavant del club. "Em sento orgullós de ser el seu amic", ha explicat i també ha deixat clar que "l'etapa que comença avui no és nova per aquesta junta. Nosaltres ho veiem com un punt i seguit. Continuem amb el projecte del juliol del 2010".

A més, també ha explicat que s'ha creat un grup de treball, liderat per Faus, pel referèndum del proper abril sobre el projecte del nou Camp Nou. Per altra banda, Bartomeu també ha explicat que la junta ha ratificat l'equip executiu liderat per Antoni Rossich.

"La nostra intenció és presentar-nos a la reelecció el 2016"

Josep Mª Bartomeu ha deixat clar que el projecte que lidera des d'aquest dijous és ferm i que la intenció de la junta que dirigeix és presentar-se a la reelecció el 2016. "Ens presentarem a la reelecció, el nostre projecte no acaba aquí. El nostre projecte perdura en el temps i, per exemple, el projecte patrimonial que hem presentat acaba el 2021" ha explicat Bartomeu. El màxim dirigent blaugrana ha deixat clar que se senten "amb la responsabilitat de fer-ho".

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut