Acampada dels sensesostre a la plaça de Catalunya

Investiguen la mort d'un sensesostre després de ser agredit a la plaça de Catalunya

Redacció Actualitzat
TEMA:
Policial

Els Mossos investiguen la mort d'un sensesostre que va ser agredit a cops el 25 de març passat a Barcelona, segons ha avançat La Vanguardia.

La víctima, que es movia per plaça Catalunya, va ser colpejat en aquesta zona i 15 dies més tard va ser trobat inconscient en un carrer del barri del Raval. El van traslladar a l'hospital, on va morir l'endemà.

Fonts policials expliquen que l'autòpsia no és concloent i no és clar si l'agressió hauria estat la causa de la mort. Ara els Mossos busquen testimonis que presenciessin els fets. El cas l'investiga el jutjat d'instrucció número 12 de Barcelona.

L'activista pels drets dels sensesostre, Miguel Carrera, membre de #AcampadaXdrets, va enviar una carta a l'Ajuntament de Barcelona el 6 de juny demanant que s'investigués la mort d'aquesta persona que vivia a la plaça de Catalunya. Pocs dies després, des del seu perfil de Twitter deia que encara no havia rebut resposta:

 

 

Segons Miguel Carrrera, vigilants del Hard Rock Cafè de la plaça de Catalunya van presencia l'agressió. Segons aquest testimoni, els agressors seria unes sis persones. Segons Carrera, la víctima seria un home d'uns 30 anys d'origen italià.

ARXIVAT A:
Policial
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut