Els joves del cas de La Manada

Investiguen Forocoches i Burbuja.info per publicar dades de la víctima de La Manada

La filtració, que es va esborrar al cap de poc d'haver estar penjada, inclouria el nom i cognoms, DNI, fotografies i perfils de les xarxes
Actualitzat
TEMA:
La Manada
La policia investiga els portals Forocoches i Burbuja.info per haver publicat informació personal de la jove madrilenya víctima de La Manada durant els Sanfermines de fa dos anys. Podrien haver comès un delicte contra la integritat moral de la noia.

La filtració, que es va esborrar al cap de poc d'haver estar penjada, inclouria el nom i cognoms, DNI, fotografies i perfils de les xarxes socials de la víctima. També es podria tractar d'un delicte de vulneració de secrets, ja que en la sentència el tribunal va preservar al màxim les dades de la noia, de 18 anys. Així ho ha explicat a Catalunya Ràdio Lluís Batlló, advocat penalista.

"Si ha decidit no posar-hi el nom, encara podria ser pitjor la situació. Aleshores sí que podria estar no només davant d'un delicte contra la integritat moral sinó també davant d'un delicte de descobriment i revelació de secrets".

Una investigació que arriba quan ha parlat, per primera vegada, el jutge que amb un vot particular va demanar l'absolució per als acusats de La Manada. Va ser en una concentració a Pamplona per reclamar una justícia independent i de qualitat.

 

Notícia relacionada: Amnistia diu que la sentència a La Manada és un "menyspreu als drets de les dones"

ARXIVAT A:
La Manada Agressió sexual
NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut