ICV-EUiA es desmarca de la proposta de llista de país de Mas

Camats diu que el model de país no es pot dissociar del full de ruta nacional
Actualitzat

Iniciativa ha rebut amb "decepció" la proposta de Mas i s'ha desmarcat de la idea de fer una llista conjunta per a unes eleccions plebiscitàries.

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", Dolors Camats, com a coordinadora nacional d'Iniciativa, ha afirmat que "vam tornar a sentir més un candidat que un president" i que no els va agradar que el full de ruta nacional no anés acompanyat d'un altre per atendre "totes les emergències socials que té el país". Per Camats, "l'emergència avui passa per les persones que passaran fred aquest hivern i per com crear ocupació", a més de pel clam sobiranista, i per això "hem de demostrar que som capaços de tirar endavant totes dues coses".

"No em crec unes eleccions plebiscitàries, no me les crec. Si l'endemà torno a tenir Boi Ruiz de conseller de Salut, o projectes com el de Barcelona World, les plebiscitàries són un frau", ha afirmat.

"Per ser un país normal, com diu Mas, les dretes i les esquerres i els projectes polítics que es confronten han d'existir i no es poden diluir", ha conclòs prenent l'expressió emprada pel president durant la conferència al Fòrum.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut