Miquel Iceta, primer secretari del PSC.

Iceta posarà el càrrec a disposició del partit si el PSC treu mals resultats a les pròximes eleccions

El president d'ERC, Oriol Junqueras, es presentarà a un segon mandat al capdavant del partit en el congrés que es farà a la tardor
Redacció Actualitzat

Degoteig de declaracions dels líders dels partits polítics catalans amb l'horitzó d'unes eleccions anticipades.

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, posarà el seu càrrec a disposició del partit si els socialistes catalans treuen mals resultats a les pròximes eleccions. Són declaracions a l'Agència Catalana de Notícies.

En la mateixa entrevista, Iceta també ha obert la porta a dialogar i plantejar acords amb MES i Avancem, els partits escindits del PSC, per concórrer junts als pròxims comicis al Parlament. De totes maneres, afegeix que ho veu difícil perquè els integrants d'aquestes formacions han fugit del projecte socialista.

Per la seva banda, el president d'ERC, Oriol Junqueras, es presentarà a un segon mandat al capdavant del partit en el congrés que es farà a la tardor. En una entrevista a l'agència Europa Press, Junqueras ha dit que la feina que ha fet fins ara al capdavant de la formació republicana ha generat molta acceptació tant dins el partit com a la societat.

Pel que fa a l'alcaldia de Sant Vicenç dels Horts, Junqueras es podria tornar a presentar a un segon mandat en funció del resultat d'unes eleccions anticipades al Parlament.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut