Guaidó a l'arribada a l'aeroport de Caracas

Guaidó torna a Veneçuela: "Som aquí i continuem mobilitzats"

L'autoproclamat president legítim ha tornat a Veneçuela malgrat l'amenaça de Nicolás Maduro de detenir-lo per haver sortit del país sense permís
Actualitzat
TEMA:
Veneçuela

El líder opositor i autoproclamat president de Veneçuela, Juan Guaidó, ha tornat aquest dilluns a la tarda al país després d'una gira per diversos països llatinoamericans.

A l'arribada a l'aeroport internacional de Caracas, Guaidó ha estat aclamat per milers dels seus partidaris. Allà els ha assegurat:

"Som aquí, continuem als carrers i continuem mobilitzats"

 

Juan Guaidó ha estat reconegut com a president legítim de Veneçuela per molts països americans, inclosos els Estats Units, així com de la Unió Europea. De fet, l'autoproclamat president legítim de Veneçuela ha estat rebut per molts diplomàtics estrangers a la seva arribada a l'aeroport de Caracas.

Fa 10 dies es va saltar la prohibició de sortir de Veneçuela i va entrar a Colòmbia per la frontera terrestre entre els dos països acompanyat de la seva dona. Posteriorment ha passat pel Brasil, el Paraguai, l'Argentina i l'Equador, on sempre ha estat rebut pels caps d'estat.

La seva tornada representa un dilema per al president bolivarià Nicolas Maduro, que s'arrisca a una forta reacció internacional si el deté, o bé el deixa entrar sense problemes i posa en dubte la seva autoritat.

 Els Estats Units han advertit Maduro contra qualsevol violència o intimidació contra Guaidó.

 

 

 

ARXIVAT A:
Veneçuela Juan Guaidó Nicolás Maduro
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut