Un moment de la reunió celebrada a Torroella de Montgrí per reduir les retencions de trànsit, aquest 14 de març de 2018. (Horitzontal)

Fomentaran l'ús de vies alternatives per reduir les cues al pont de Torroella de Montgrí

ACN Torroella de Montgrí.-El Servei Català de Trànsit i l'Ajuntament de Torroella de Montgrí (Baix Empordà) han acordat fer canvis de la senyalització interna i externa al municipi per fomentar l'ús de vies alternatives i reduir les retencions que es generen al pont d'accés al municipi. Aquest punt acumula importants cues, sobretot durant l'estiu, en el trànsit de pas entre Costa Brava Sud i l'Alt Empordà. Les mesures acordades inclouen, a banda de l'ús d'altres vies properes, una millora de la informació via GPS i a través dels mitjans de difusió de la xarxa del Servei Català del Trànsit. En un comunicat, el consistori ha valorat "molt positivament" l'anunci i confia que es puguin reduir els problemes circulatoris.

Els canvis en la senyalització viària es faran a dins i fora del municipi. L'objectiu és evitar que el trànsit de pas entre la Costa Brava Sud i l'Alt Empordà passi pel centre de Torroella. La via no està preparada per rebre aquest volum de vehicles, sobretot a l'estiu, i s'hi acaben generant retencions que a vegades són quilomètriques.Des de l'Ajuntament valoren positivament l'anunci i confien que la mesura permeti millorar la mobilitat dels veïns i dels visitants. A la reunió, celebrada aquest dimecres hi ha participat el director d'Interior a Girona, Albert Ballesta; la cap del Servei Català de Trànsit (SCT) a Girona, Susanna Poch, el responsable de Gestió del Trànsit del SCT, Jan Peña i caps i sostscaps dels Mossos d'Esquadra. Per part de l'Ajuntament, hi ha assistit l'alcalde, Josep Maria Rufí; el primer tinent d'alcalde, Jordi Colomí; el regidor de Mobilitat, Josep Martinoy, i el cap de la Policia Local, Vicenç Montero.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut