El director del Centre d'Emergències, Fernando Simón, el 23 de març del 2020 (ACN)

Fernando Simón, positiu de coronavirus a l'espera de la confirmació definitiva

El director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries està en "aïllament domiciliari" i "es troba bé"
Redacció Actualitzat

La Moncloa ha anunciat que el doctor Fernando Simón, director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries, està pendent de confirmar el positiu de coronavirus detectat aquest diumenge al vespre. Simón s'ha sotmès al test perquè ha tingut "un pic de febre".

Simón cada dia aporta les noves dades sobre el coronavirus en la roda de premsa habitual després de la reunió entre el president del govern espanyol i el comitè tècnic del coronavirus, des de la declaració de l'estat d'alarma.

Aquest dilluns, en lloc seu ha comparegut la directora adjunta del Centre de Coordinació d'Alertes Sanitàries, la doctora María José Sierra, que ha explicat que Simón es troba "molt bé" i que fa "aïllament domiciliari" a l'espera de la segona prova que ha de confirmar si és positiu de coronavirus.

Sierra ja va substituir Simón el dissabte 21 de març, quan li van fer una primera prova. Llavors Simón va tenir símptomes, però, aleshores, el resultat de la prova va ser negatiu.

La setmana passada, el director operatiu de la Guàrdia Civil, Laurentino Ceña, que també participava en les rodes de premsa diàries, va donar positiu en la prova.

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut