Estrenes de cine: un desastre de boda, l'únic fracàs de Casanova i un alien supersònic

Dani de la Orden torna amb una comèdia i arriben Sonic i una nova versió de la història de Casanova
Virgínia Martí Actualitzat
TEMA:
Cinema

El realitzador català Dani de la Orden torna a la cartellera amb una comèdia d'equívocs amb Belén Cuesta de protagonista. Aquesta setmana també s'estrena un nou retrat de Giacomo Casanova i les aventures del personatge de videojoc més ràpid del món.

 

"HASTA QUE LA BODA NOS SEPARE"

Dirigida per Dani de la Orden
Comèdia. 110 minuts. Espanya

El director català Dani de la Orden torna amb "Hasta que la boda nos separe", comèdia romàntica amb força mala bava -diu ell- en què reuneix alguns dels actors del moment, com la premiada Belén Cuesta. A causa d'un malentès, la protagonista haurà d'organitzar la boda d'una amiga de la infància, convertida en un cúmul de despropòsits.

 

 

"CASANOVA, SU ÚLTIMO AMOR"

Dirigida per Benoît Jacquot
Drama. 98 minuts. França

Si algú va ser un autèntic mestre en l'art de la seducció va ser Giacomo Casanova. Tenia 38 anys, s'havia exiliat a Londres i una dona el va rebutjar per primera vegada, com ell va explicar a les seves memòries. "Casanova, su último amor" reviu la història d'aquella obsessió.

 

 

"EL AMOR ESTÁ EN EL AGUA"

Dirigida per Masaaki Yuasa
Animació. 94 minuts. Japó

Pel·lícula premiada com a millor cinta d'animació al Festival de Sitges. "El amor está en el agua" és un viatge emocional amb tocs fantàstics sobre l'amor i la pèrdua.

 

 

"SINONIMOS"

Dirigida per Nadav Lapid
Drama. 123 minuts. França

Premiada amb l'Os d'Or a Berlín, l'original i intensa "Sinónimos" explica la història amb tocs autobiogràfics d'un jove israelià que deixa el seu país i decideix trencar amb els orígens i no parlar mai més l'hebreu, la seva llengua.

 

 

"EL HUEVO DE DINOSAURIO"

Dirigida per Wang Quan'an
Drama. 100 minuts. Mongòlia

Dos personatges es troben de manera accidental enmig del silenci i la soledat dels immensos paisatges de l'estepa de Mongòlia.

 

 

"SONIC, LA PELÍCULA"

Dirigida per Jeff Fowler
Fantàstica. 99 minuts. Estats Units

El famós eriçó Sonic, de la saga de videojocs i mascota de Sega, protagonitza la seva primera pel·lícula. Amb la seva supervelocitat haurà d'ajudar la policia a aturar els plans del malvat Dr. Robotnik, a qui dona vida Jim Carrey.

 

ARXIVAT A:
Cinema Cultura
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut