Watson durant el seu discurs als MTV Movie Awards

Emma Watson guanya el primer guardó d'interpretació que no distingeix per gènere

L'actriu ha explicat que per ella aquest premi ensenya "que l'actuació es basa en l'habilitat de posar-te a les sabates d'un altre"
Redacció Actualitzat

L'actriu Emma Watson ha guanyat el premi a "millor actor" en els MTV Movie Awards, sense que hi hagués distinció de gènere en els nominats. Watson, guardonada pel seu paper a la pel·lícula "La bella i la bèstia", compartia nominació amb actors com Hugh Jackman, James McAvoy, Hailee Steinfeld, Taraji P.Henson i Daniel Kaluuya. Durant el seu discurs, ha volgut destacar la importància que el premi no faci distincions de gènere:

"Aquest és el primer premi d'actuació de la història que no separa els nominats pel sexe. Això diu alguna cosa de com percebem l'experiència humana. La decisió de l'MTV de crear aquest premi sense gènere per a la interpretació significa alguna cosa diferent per a tots."

L'actriu ha explicat que per ella aquest premi ensenya "que l'actuació es basa en l'habilitat de posar-te a les sabates d'un altre" i que "això no és necessari separar-ho en dues categories diferents". En referència a la pel·lícula, ha dit que està molt orgullosa de formar part "d'una pel·lícula que celebra la diversitat, la literatura, la inclusió, l'alegria i l'amor".

Des de fa anys, Watson participa en diferents campanyes per la igualtat de gènere, com HeForShe, i és ambaixadora de bona voluntat de l'ONU.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut