Els tuits sobre la manifestació de Brussel·les, damunt del mapa

Els tuits sobre la manifestació de Brussel·les, damunt del mapa

La manifestació independentista d'aquest dijous a Brussel·les ha tingut un gran protagonisme a les xarxes socials
Actualitzat
TEMA:
Procés català

La manifestació independentista d'aquest dijous a Brussel·les ha tingut un gran protagonisme a les xarxes socials. Ja en els dies previs, els manifestants van omplir la xarxa d'imatges a mesura que s'anaven acostant a la capital belga.

Entre la mitjanit de dimarts i el final de la manifestació aquest dijous al migdia, s'han monitoritzat 88.300 tuits geolocalitzats amb les etiquetes #RoadToBrussels, #roadtoeurope, #roadtobrusels, #WakeUpEurope, #EuropaWakeUp, #EuropeWakeUp, #OmplimBrusselles, #OmplimBruselles, #OmplimBrussel, #omplimbru, #OmplimBrussel·les o #catalandothings.

En el mapa s'hi observa com, a mesura que s'acosta l'acte a la capital comunitària, els tuits passen d'estar concentrats a Catalunya a anar-se escampant cap a Europa. Es veu com s'incrementen les piulades sobre la manifestació geolocalitzades per tot Europa, però sobretot a Espanya, França, Bèlgica i Holanda.

 

 

La manifestació ha generat més conversa a Espanya que no pas a Bèlgica. #RoadToBrussels, Bruselas o #WakeUpEurope han estat algunes de les etiquetes més utilitzades del dia.

 

 

A Bèlgica, en canvi, Catalaanse (catalans en neerlandès), #Catalonia, Catalanen o Catalonia han estat alguns dels temes de conversa més populars, tot i que força allunyats dels "trending topics".

 

ARXIVAT A:
Procés català
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut