Activistes prodemocràcia il·luminen el cel als cims de a Hong Kong (Reuters)

Els activistes de Hong Kong estrenen himne amb una protesta lluminosa

La nova protesta pro democràcia que fa la volta al món: llums per il·luminar el cel des dels principals cims de Hong Kong
Redacció Actualitzat
TEMA:
Hong Kong

"Glòria a Hong Kong". És el títol del nou himne dels manifestants pro democràcia que en pocs dies han preparat amb aportacions de diferents persones a través de les xarxes socials.

La música és obra d'un jove de 20 anys que es fa dir Thomas, però que no ha volgut revelar la seva identitat.

Des que es va pujar a internet fa dues setmanes, els manifestants l'han memoritzat amb entusiasme i s'ha estès arreu del territori. Aquest divendres ha fet 100 dies que van començar les protestes contra la llei d'extradició i els manifestants l'han estrenat en una protesta plena de llums a la Roca del Lleó. 

Els activistes s'han trobat a dos dels cims més importants de la ciutat: el Cim i la Roca del Lleó. Els manifestants han fet cadenes humanes i han encès llums de mòbils, espelmes i fanalets, en una imatge suggerent:

 

 

 

 

Tot i que la llei d'extradició ha estat retirada, les manifestacions prodemocràcia i antirepressió continuen. Ara demanen reformes democràtiques i la fi de la repressió policial. 
 

ARXIVAT A:
Hong Kong Xina
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut