El Winterthur Barça guanya el Cibona (57-77) i es classifica per jugar el Top-16 de l'Eurolliga

El Winterthur Barça s'ha classificat per jugar el Top-16 de l'Eurolliga. Els blaugrana en tenien prou amb una victòria contra el Cibona i no han fallat (57-77). D'aquesta manera, Dusko Ivanovic veu complert l'objectiu de ser a la següent ronda d'aquesta competició. El partit ha estat rodó per al Barça, ja que tots els seus jugadors han aconseguit anotar. Amb aquesta victòria, els blaugrana se situen tercers del grup B a falta de dues jornades per acabar la lligueta. Navarro i Williams, amb 13 punts, han estat els màxims anotadors del Barça.
La humiliant derrota per 44 punts de la Cibona al Palau Blaugrana era el reclam del conjunt croat per revenjar-se del Barça. Però el seu intent per refer el seu honor no ha passat dels primer minuts de partit. Perquè el Barça des de bon començament ha sortit amb confiança i amb un gran encert en els triples ja guanyava de vuit punts quan finalitzava el primer quart. La resta del partit ha servit per eixamplar aquesta diferència. Ha estat molt important la feina d'homes com Navarro, Kakiouzis o Williams. I quan aquests han descansat ha pres el relleu Roger Grimau que amb 14 punts i un encert del 100 per cent en tots els llançaments ha acabat com a màxim anotador blaugrana. Tan sols Sconnie Penn, autor de 16 punts, ha impedit que la derrota de la Cibona fos encara més sagnant. Finalment el Barça s'ha endut el triomf per 20 punts de diferència, 57-77. Una victòria que li assegura el pas al Top 16, és a dir, a la següent fase de l'Eurolliga. Ara el conjunt d'Ivanovic és tercer a la classificació.