El rector d'Arbeca fa missa, tot i ser rellevat, i es defensa de l'acusació d'abusos

Conferència Episcopal Tarraconense assegura a TV3 que Josep Maria Font ja és fora de Catalunya
Actualitzat
TEMA:
Pederàstia

El rector d'Arbeca, Josep Maria Font, ha anat a una de les parròquies on feia de rector per a dir missa aquest cap de setmana. Els feligresos assistents s'han sorprès de la seva assistència perquè l'arquebisbat de Tarragona l'havia substituït la setmana passada després que es van destapar diversos casos d'abusos a menors on havia estat denunciat.

Font ha anat a Sant Martí de Maldà (Urgell) i s'ha defensat de les acusacions de pederàstia, tot i que ell mateix va presentar la seva renúncia la setmana passada.

Des de la Tarraconense han assegurat aquest dilluns que mossèn Josep Maria Font s'ha acomiadat, i que ja és fora de Catalunya.

La carta on mossèn Font explicava la seva renúncia ha estat eliminada de la web de l'Arquebisbat . El 6 de febrer l'arquebisbat va publicar el nom del mossèn que l'ha de substituir, Manuel Borges.


L'historial de Josep Maria Font

Josep Maria Font ja havia estat destituït com a professor de religió a l'escola de Cabra del Camp al 2011 per prendre's unes "confiances excessives amb els alumnes fins al punt d'incomodar-los".

El 2015 i el 2016, va a tornar a ser objecte d'una investigació, aquest cas per part de l'Esglèsia, per "presumptes tocaments a menors amb finalitats libidinoses".

 

Font va ser el tercer religiós sobre el qual l'arquebisbat de Tarragona va haver de donar explicacions la setmana passada, després que es van destapar els casos de Pere Llagostera -que havia abusat de nens als anys 70- i Francesc Morell, mossèn de Constantí.

ARXIVAT A:
Pederàstia Menors Església
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut